Πάτμος, Ρέμβι, απολαύστε στιγμές γαλήνης

 

Όταν η Πάτμος ήταν υπό Ρωμαϊκή κατοχή οι κάτοικοι την εγκατέλειψαν και έγινε τόπος εξορίας. Το 95 μ.χ ο μαθητής του Χριστού Ιωάννης ήλθε εξόριστος στο νησί από τον αυτοκράτορα Δομητιανό. Μέσα σ’ ένα σπήλαιο άκουσε τη φωνή του Θεού και έγραψε την Αποκάλυψη. Το γνωστό σήμερα σπήλαιο της Αποκάλυψης.... Συνέχεια...

 
 
Τα Δωμάτια μας

Το συγκρότημα Remvi διαθέτει άνετα επιπλωμένα διαμερίσματα που είναι άρτια εξοπλισμένα για να απολαμβάνουν οι πελάτες του υψηλού επιπέδου διακοπές.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει μεγάλο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα και το Μοναστήρι, μπάνιο, πολυκούζινο, ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση, τηλέφωνο και ασύρματο internet.

Στα δωμάτια μπορούν να διαμείνουν από 2 έως 4 άτομα και η καθαριότητα – συντήρηση των δωματίων γίνεται κάθε μέρα από το προσωπικό του Remvi έτσι ώστε οι επισκέπτες του να απολαμβάνουν πραγματικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Από το μπαλκόνι του κάθε διαμερίσματος η θέα είναι άπλετη στο μοναστήρι και τη θάλασσα και υπάρχει πρόσβαση στον κήπο όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ και το ποτό του.

Το συγκρότημα Remvi είναι χτισμένο σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το λιμάνι της Σκάλας και η οδική πρόσβαση είναι εύκολη. Το προσωπικό του Remvi αναλαμβάνει τη μεταφορά από και προς το λιμάνι, κατά τις ώρες άφιξης και αναχώρησης των επισκεπτών.

Διατίθεται χώρος στάθμευσης.